Sivusto kertoo kattavasti keilailusta ja siitä miksi se sopii kaikille iästä riippumatta. Seniorit, lapset sekä liikuntarajoitteiset voivat muiden ohella löytää tästä ikivanhasta pelistä itselleen mieleisen harrastuksen, josta voi parhaimmillaan tulla läpi elämän kestävä ajanviete ja tapa hankkia uusia ystäviä.

  • Keilailun aloittaminen ja tärkeät asiat

Täältä löytyy tietoa siitä, mitä tarvitsee ottaa huomioon ennen harrastuksen aloittamista ja miten saadaan oikeaoppinen keilaus suoritettua heti ensimmäisellä kerralla. Neuvoja löytyy sekä askeleisiin että pallon pitotapaan.

  • Keilailun historia lyhyesti

Sivustolta löytyy tietoa siitä, miten keilailu on saanut alkunsa ja miten se on vuosien saatossa kehittynyt nykyiseksi lajiksi.

  • Keilailun avustuskeinot ja soveltava keilailu

Koska keilailu halutaan mahdollistaa kaikille ihmisille, on siihen keksitty useita erilaisia apukeinoja. Näiden tarkoitus voi olla uuden harrastajan innostaminen tai esimerkiksi liikuntarajoitteisen keilaajan avustaminen.

  • Keilailun erilaiset pelitavat osat 1 – 2

Näistä osioista löytyy runsaasti tietoa siitä, minkälaisia pelitapoja keilailussa on. Näitä käytetään esimerkiksi kilpailuissa sekä turnauksissa ja sääntöjen tunteminen voi auttaa myös aloittelevaa keilaajaa parantamaan peliään.

  • Seniorikeilaaminen ja kilpailut

Sivustolta löytyy tietoa siitä, miksi keilaaminen on saanut suuren suosion myös ikäihmisten joukossa ja miten heidät huomioidaan erilaisissa kilpailuissa. Senioreille ja veteraaneille on esimerkiksi omat luokkansa ja mitä vanhempi pelaaja on sitä paremmin pisteitä voi saada.

  • Keilailussa tarvittavat välineet ja varusteet

Täältä löytyy tietoa siitä, minkälaista alkupanostusta harrastus vaatii ja minkälaiset ovat esimerkiksi kilpailuissa vaaditut varusteet.

  • Mitä on keilailu?

Sivu kertoo tiivistetysti, mitä keilailu oikein tarkoittaa. Miksi peli on ollut suosittu tuhansien vuosien ajan ja mikä keilaamisessa kiehtoo ja vetää ihmisiä puoleensa vieläkin? Vastaukset näihin ja moneen muuhun keilaamiseen liittyvään kysymykseen löytyy otsikon alta.